Kys dig smuk og sund!!!

Den 6 Juli er det international kyssedag – så hvis du ikke har kysset din udkårne endnu, er det bare om at komme i gang! For han vil sikkert gerne have det…. En ny undersøgelse – lavet for det romantiske sociale netværk Zoosk – viser nemlig, at 76 procent af danske mænd og 66 procent danske kvinder mener, at det altid er dem, som tager initiativet til at kysse deres partner. Og de godt kunne tænke sig det anderledes…

Og det er der god grund til! Når vores læber berører hinanden, producerer vi nemlig adrenalin og de såkaldte kærlighedshormoner dehydropiandrosteron, fenyletylamin og serotonin, som både frembringer samme lykkefølelse som forelskelse og virker afstressende på sindet.
Og så ville man syntes det var rigeligt! ;-)
Men lykken vil ingen ende tage, for  man bliver også smukkere af det, hævder eksperter på området.
Disse kærlighedshomoner styrker vores velbefindende og lykkefølelse og hermed virker positivt på den psykiske balance!

Kys er også en effektiv skønhedskur, skriver avisen endvidere med henvisning til agenturet APA, fordi vi ved hver kysseaktivitet bruger ikke færre end 24 ansigtsmuskler, hvilket erstatter en almindelig massage og hindrer rynkedannelse eller glatter allerede eksisterende furer ud.

Men kys virker også som medicin mod højt blodtryk og kredsløbsproblemer. Selv kolesterolmængden bliver angiveligt mindre, når man kysser tit og gør det grundigt. Både hos den kyssende og den kyssede.

De gode effekter kommer, når du kysser kæresten 10 minutter i træk – og med sådanne bivirkninger, hvem kan så ikke rive 10 minutter ud af kalenderen til kysseri?

Det bedste KYS!

Undersøgelsen, der er lavet blandt 13.322 Zoosk-medlemmer, viser også, at de flestes yndlingskys er tungekysset – det vil 48 procent gerne have. På andenpladsen kommer et enkelt, sensuelt kys på læberne (elsket af 43 procent), mens kun 5 procent foretrækker et tantekys på munden….

International kyssedag startede i Storbritannien og er nu blevet en international mærkedag. Og nej, du behøver ikke købe et kort eller en gave til din kæreste. Den eneste fejring krævet er – et kys :-)

SÅ KOM IGANG!!!! ;-)